BLOEMEN BLAVIER
GINGELOM • Meester-florist Steven Blavier en zijn team brengen in hun bloemenwinkel in Gingelom (tussen Sint-Truiden en Landen) het beste van de natuur voor u samen.

7dagen op 7 opnieuw zetten zij zich volop in om u als klant “in de bloemen”te zetten volgens uw smaak en budget. Daarvoor kopen zij 's morgens vroeg zelf hun bloemen kraakvers in op de veiling in Brussel en laten ze zorgvuldig geselecteerde bloemen van eerste keus rechtstreeks uit Nederland leveren die ze daarna zorgvuldig omtoveren tot vrolijke boeketten, oogstrelende bloemstukken en aangepast gelegenheidswerk (voor oa verjaardagen, huwelijken en begrafenissen). Kraakvers (oa via onze eigen koelcel) & topkwaliteit zijn voor ons prioritair in combinatie met uw smaak en budget. We nemen de tijd om naar u te luisteren en komen samen tot het juiste boeket, bloemstuk of arrangement. Bij ons immers geen bandwerk, maar een aangepast antwoord op uw vraag, zowel voor een bloemetje voor elke dag als voor elke gelegenheid !

Onze zaak telt niet 1 maar zelfs 2 gediplomeerde meester-floristen waardoor wij van klassiek tot modern kunnen werken en zo op uw vraag kunnen inspelen. In onze winkel kan u verder kiezen uit een gevarieerd assortiment potterie, (geur)kaarsen en decoratie (oa Scentchips). Via onze eigen leveringsdienst kunnen wij 7dagen op7 gratis uw bestelling bij u thuis afleveren, maar evengoed in een feestzaal, begrafenisondernemer of bedrijf naar keuze.

Naar bedrijven toe ontwikkelden wij een gans gamma van diensten zoals bloemenabonnementen, plantenverhuur en boekettenleveringsdienst en dit met een steeds groeiend succes.

Uniek aan Bloemen Blavier is dat wij ook een eigen plantenkwekerij (2000m2) hebben zodat wij onze klanten in de ruime regio kunnen verwennen met eigen gekweekte planten zoals violen in het voorjaar, geraniums en éénjarigen voor de zomer en chrysanten in het najaar. Op die manier bieden wij 365 dagen per jaar topkwaliteit aan budget vriendelijke prijzen.

Onze slogan is niet voor niks 'verrassend natuurlijk' en wij zetten ons elke dag in om al onze klanten in de bloemen te zetten ….. Laat u overtuigen en wij zijn er van overtuigd dat we u echt in de bloemetjes kunnen zetten…..
Thewitstraat 18A
3891 Gingelom
breng me hierheen